Nieuws.

nieuws.

Stem op bedrijventerrein De Mors

Breng jouw stem uit voor de wedstrijd Groene Bedrijventerreinen in Twente tijdens de Groene Karavaan! De Mors is namelijk het meest duurzame bedrijventerrein en produceert een groot deel van haar energie via de zon! 7.000 zonnepanelen en er kan niets meer bij. De herinrichting van de Kropsbeek, de aanpak van het Galgenveld en ook de aanleg van groen bij de bedrijven zijn voorbeelden van mooie verbeteringen.

De Provincie Overijssel is dit weekend van start gegaan met “De Groene Karavaan” in Twente! Tijdens de Groene Karavaan willen zij de natuur dichterbij brengen en meer mensen de natuur laten beleven in hun eigen omgeving. Op en rond bedrijventerreinen liggen vaak nog veel kansen, en daarom is er een ludieke actie bedacht!
In verschillende Twentse gemeenten is er één bestaand bedrijventerrein gekozen, die in aanmerking komt voor één van de twee groene vouchers. In totaal doen er 9 bedrijventerreinen mee. Eén van deze bedrijventerreinen is het Ootmarsumse De Mors. Ook hier zijn er kansen om de natuur dichterbij te brengen. De twee winnaars kunnen een bedrag tegemoet zien van 20.000 euro. Met deze vergroeningsstimulans van € 20.000 wil de Provincie Overijssel de ondernemers helpen om de uitvoering van de groenmaatregelen te versnellen.

Stemmen voor 15 juli
Om de winstkansen voor de bedrijventerreinen te vergroten, kan er voor 15 juli gestemd worden.
Stemmers kunnen de winstkansen vergroten door vóór 15 juli jullie stem uit te brengen! Dit kan op: Wedstrijd Groene bedrijventerreinen Twente – Provincie Overijssel

We roepen onze achterban (collega’s, bedrijven, werknemers) op om te stemmen. Uit de ingezonden stemmen worden de winnende bedrijventerreinen geloot. Hoe meer inzendingen, hoe hoger de kans dus.

Let op: er kan één keer gestemd worden per e-mailadres.

#GroeneKaravaan #NatuurvoorElkaar #Twente #bedrijventerreinen #vergroening #biodiversiteit #welzijn #groenengezondheid #energie #klimaat