Over ons.

ondernemers

De leden van de BCO zijn met name de ondernemers gevestigd op industrieterrein De Mors. Het belangrijkste uitgangspunt is nog steeds: elkaar leren kennen. Door de goede onderlinge contacten vormt de BCO een hecht collectief. Hiermee zijn we een platform voor de lokale overheid. Ook voor de gemeente Dinkelland is een aanspreekpunt een win situatie om gezamenlijk te werken aan een goede ondernemingsklimaat.

De collectiviteitsgedachte komt ook naar voren bij allerlei voordelen die de BCO probeert te realiseren voor haar leden. Hierbij valt te denken aan:

  • Veiligheid industrieterrein (o.a. camerabeveiliging);
  • Organiseren van cursussen;
  • Vitalisering en herstructurering bedrijventerrein.
  • Kennis delen en opdoen bijvoorbeeld met gastsprekers.

 

Bedrijfsbezoeken

Elk jaar organiseert de BCO een intern bedrijfsbezoek. Dit betekent dat we worden ontvangen door een mede-ondernemer die lid is van de BCO. Hierdoor leren we elkaar beter kennen, zien we ook eens andere bedrijven en is er gelegenheid tot een kort gezellig samenzijn.

Bovendien streven we jaarlijks om een bedrijvenbezoek buiten onze gemeente te organiseren. Ook hier blijkt een kijkje in de keuken bij een ander telkens zeer leerzaam. Indien gepast houden we soms een gezamenlijke activiteit. En vanzelfsprekend sluiten we de dag af met een uitgebreid hapje en drankje.

Gezelligheid

De BCO vindt die extra band met elkaar en daardoor ook voor elkaar essentieel. En juist ook onze partners zijn welkom bij de jaarlijkse fietstocht met tegenwoordig een apart partnerprogramma. De nieuwjaarsreceptie is ook voor ons allen bedoeld. De BCO als voorbeeld van een warme club ondernemers met interesse in elkaar!

Informatie

Voor meer informatie over de BCO en onze activiteiten neem contact op met onze voorzitter Michel Luft (m.luft@abo-ootmarsum.nl) of secretaris Monique Hoogeslag (info@wilcoair.nl).

Historie.

2022

Weekendjewegpuntnl

In 2022 vieren we het 35-jarig jubileum van de BCO met een weekendje weg in en rond Tecklenburg.
2012

Jubileum 25 jaar BCO

In 2012 is het 25 jarig jubileum van de BCO groots gevierd met een prachtige dag in Amsterdam.
1989

Oprichting vereniging

Op vrijdag 27 januari 1989 werd de eerste bijeenkomst gehouden bij HCR De Kuiperberg. Het eerste bestuur werd gevormd door: Henk ter Braak (voorzitter), Ab Groothuis (penningmeester), Ben Vrielink (secretaris), Cees Tel en Jan Koenen. Kort hierna werd de vereniging BCO officieel.
1988

Elkaar leren kennen

In 1988 kwamen Cees Tel en Henk ter Braak op het idee voor een ondernemersvereniging voor de ondernemers op industrieterrein De Mors met als belangrijkste uitgangspunt: Elkaar te leren kennen. Hiermee is de geboorte van de BCO een feit.

Ons bestuur.

Het bestuur van de BCO wordt gevormd door 5 enthousiaste leden. Vanzelfsprekend hebben we daarnaast ook een feestcommissie.
Michel Luft Voorzitter +31 6 33 580 332
Monique Hoogeslag Secretaris +31 6 23 505 807
Steven Luttikhuis Penningmeester +31 6 83 950 787
Evert Groothuis lid +31 6 54 942 652
Martijn Busscher lid +31 6 41 125 527
Bjorn Lohuis feestcommissie +31 6 53 629 402
Yolanda Vonhof feestcommissie +31 6 52 044 312

Nieuws.