Agenda.

30 september 2022

Jubileum weekend.

35 jarig jubileum Bedrijven Contact Ootmarsum

Beste BCO Leden,

Graag willen wij, mede namens het bestuur van de BCO, jou en je partner uitnodigen het jubileum feest gezamenlijk met ons te vieren in Tecklenburg en wel op 30 september en 1 oktober aanstaande. Het is een uniek feest wat je niet aan je voorbij kunt laten gaan.

Verzamelen voor vertrek bus vanaf de locatie Molenstraat busstation Ootmarsum om 12.30 uur.

We komen dan aan in Tecklenburg bij Hotel Drei Kronen (daar logeert grootste deel gezelschap), hotel heeft daarnaast nog een Gasthaus en 2 appartementen waar we ook gebruik van maken. Verdeling van de leden over de betreffende kamers en ieder kan bagage naar kamer brengen.
Dan starten we op terras (we hopen natuurlijk op goed weer) met een kop koffie, kopje thee of een ander drankje. Mooi uitzicht over de stad.

Om 15.30 uur worden we verwacht bij de VVV in Tecklenburg vanwaar we een stadswandeling zullen krijgen onder leiding van 2 gidsen.
Na de wandeling is er gelegenheid voor wijnproeven in de wijnkelder van het hotel of om een biertje te pakken in de Kneipe van het hotel.
Om 19.00 uur kunnen we aan tafel voor een oerdegelijk, volgens de eigenaar: “ein super leckeres” Duitse maaltijd. De organisatie heeft alles al mogen voorproeven .
Na het eten kunnen de voetjes van de vloer en kunnen we een feestje bouwen tot in de kleine uurtjes, alles in zaal van het hotel.

De volgende morgen zal het ontbijt om 9.00 uur (in het hotel) voor ons beschikbaar zijn (ook voor diegenen die niet in het hotel logeren). Na het ontbijt kan men of zelf een rondje door de stad maken of aansluiten bij een wandeling van ongeveer 5 kilometer naar Haus Marck in Tecklenburg.

Om 13.00 uur zal de bus weer vertrekken vanuit Tecklenburg, we rijden dan via Ibbenbüren om een “Rodelfahrt” te kunnen maken (dit is wel erg afhankelijk van het weer of het daadwerkelijk doorgang kan vinden) en vanaf de Rodelbaan rijden we om 14.30 uur naar onze laatste stop in Ibbenbüren bij Hotel Restaurant Brügge voor een afsluitende maaltijd.
Uiterlijk om 16.15 uur vertrekt de bus weer huiswaarts.

Aangekomen in Ootmarsum is ieder vrij om te gaan waar hij of zij wil, vanzelfsprekend kan er nog een afsluitende borrel worden gedronken samen op uitnodiging van bestuur BCO.

Namens het BCO bestuur
De organisatie:
Björn Lohuis 06-53629402
Yolanda Vonhof 06-52044312

Waar.

Tecklenburg, vertrek Molenstraat Ootmarsum

Wanneer.

Van 12:30 uur Tot 22:00 uur

Agenda.

07 juni 2024
Fietsmiddag 14:00 uur, Ootmarsum
Lees meer +